top of page
Liikkuva somistevuokraamo Laura

Liikkuva somistevuokraamo

Deco Van - Liikkuva somistevuokraamo

Miksi nähdä vaivaa juhlasomisteiden ostamisesta ja varastoimisesta, kun voit vuokrata kaiken tarvitsemasi Deco Vanin kautta? 🤩 Tämä mobiili somistevuokrauspalvelu tuo mukavuutta ja säästöjä suoraan ovellesi. ❣️Tässä muutama syy, miksi Deco Van on täydellinen valinta seuraavaan tapahtumaasi:

Liikkuva somistevuokraamo
Juhlarekka Deco Van liikkuva somistevuokraamo
Liikkuva somistevuokraamo sisältä

Säästä aikaa ja rahaa

Vuokraamalla vältyt tuntikausien ostosreissuilta ja kalliilta hankinnoilta. Deco Van tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun kaikella tarvitsemallasi koristelulla.

Ole oman tapahtumasi suunnittelija

Laajan koristevalikoimamme ansiosta sinulla on luovaa vapautta suunnitella täydellinen tapahtuma ilman omistamisen sitoumuksia.

Vaivaton kokemus

Ei enää kuljetus- tai säilytysongelmia. Vuokraa, nauti ja palauta, kun olet valmis. 🙌

Ekologinen ja uudelleenkäytettävä

Vuokraamalla edistät kestävää tulevaisuutta. Kaikki koristeet on suunniteltu uudelleenkäytettäviksi, mikä vähentää jätettä ja edistää ympäristön suojelua.

Hinnat:

Olitpa suunnittelemassa häitä, juhlaa tai mitä tahansa erityistilaisuutta, Deco Vanilta löydät kaiken tarvittavan tehdäksesi tapahtumastasi unohtumattoman. Autamme sinua luomaan taikaa!✨

❣️Lisäksi voit tilata meiltä kaikki paperituotteet ja kukka-asetelmat, jotka lisäämme Vanille puolestasi.

650€ viikonloppu

🎉Erikoishinta vuoden 2024 viikonlopuille 01.07.24 asti on 650€ (sis. 24% alv).

Normaali hinta viikonlopulle on 850€ (sis. 24% alv).

🪩Deco Vanin varastoon kuuluu esimerkiksi:

 • Tyylikkäitä hääkaaria unohtumattomiin seremonioihin

 • Maljakoita ja kynttilänjalkoja koristeiden tehostamiseen

 • Kukkatelineitä näyttäviin kukka-asetelmiin

 • Suuret "LOVE"-kirjaimet ja viihtyisät hehkulamput wow-efektiin

 • Tekokukat ja vihreät taustat täydellisiin kuvausasetelmiin

 • Hauskat LED-kyltit valokuvataustoiksi

 • Instax-kamera upeiden muistojen tallentamiseen ja jakamiseen

Usein kysytyt kysymykset

 • How much does it cost to rent the Deco Van?
  The weekend price until July 1, 2024, is €650 (incl. 24% VAT), and the regular weekend price is €850 (incl. 24% VAT). These prices include all the necessary decorations for your event.
 • Are there any additional fees associated with the rental?
  A deposit of €250 is required at the time of rental. The deposit will be fully refunded if the Deco Van is returned in the same condition as it was rented.
 • What do I need to rent the Deco Van?
  You need a valid B-category driver's license to rent the Deco Van.
 • Where do I pick up and return the Deco Van?
  The Deco Van must be picked up and returned in Nurmijärvi. Detailed address information will be provided at the time of booking. The vehicle must be returned fully fueled.
 • How should I take care of the cleanliness and return of the rental equipment?
  At the end of the rental period, the Deco Van must be returned clean and all rental equipment must be put back in their original places. This facilitates the inspection process and ensures the return of your deposit.
 • What type of fuel does the Deco Van use?
  The Deco Van uses diesel fuel. Remember to refuel with diesel and return the vehicle fully fueled.
 • Where can I use the Deco Van?
  The rental area covers the Uusimaa region. Please keep the Deco Van usage within this area.
 • What happens if I break something?
  If anything in the Deco Van or its equipment is damaged during the rental period, you are responsible for the damages. The amount of compensation will be determined based on the nature and extent of the damage.
 • How can I book the Deco Van?
  You can book the Deco Van by contacting us via email or phone. Contact details can be found on our website.
 • How do payment and the booking fee work?
  A booking fee of 50% of the total sum is paid at the time of booking and is non-refundable in the event of a cancellation. The remaining amount is due at least one week before the start of the rental period.
 • Are there any restrictions on using the Deco Van?
  The Deco Van is intended only for decorating events such as parties and other special occasions. The vehicle's use is permitted only between the event location and the storage site.

Juhlarekka

Deco Van - liikkuva somistevuokraamo! 🚚 Tämä eläväinen vuokra-auto on yhden pysähdyksen kauppa, joka on täynnä juhlakoristeita, jotka muuttavat minkä tahansa tilan juhlaparatiisiksi 🎉. Liehuvista bannereista välkkyviin valoihin, tyylikkäistä pöytäasetelmista teemallisiin rekvisiittoihin, "Deco Van" tarjoaa koristelun aarteita 💎. Olitpa suunnittelemassa kodikasta takapihakokoontumista tai ylellistä sisätapahtumaa, tämä auto tuo taian suoraan sinulle ✨. "Deco Van" ei ole vain palvelu; se on juhlasi alku 🚀. Lue lisää vastuullisuudesta alta.

häämessut, love me do, kukkasomistus, copy.jpg

juhlatarvikkeet

Tervetuloa Juhlarekan kotisivuille - Deco Van - liikkuva somistevuokraamo, missä juhlien suunnittelu kohtaa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden 🌱. Me Juhlarekassa olemme sitoutuneet vähentämään yksittäisten tapahtumien ympäristövaikutusta 💚, tukemalla kestävää kulutusta ja tarjoamalla järkeviä, uudelleenkäytettäviä juhlaratkaisuja ♻️.

Ymmärrämme, että jokainen juhla on ainutlaatuinen, mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy aina ostaa uusia tarvikkeita yhden kerran käyttöä varten 🛍️. Meidän missionamme on tarjota tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, vähentäen tarvetta ostaa mielekästä ja kertakäyttöistä tavaraa 🚫. Esimerkiksi meidän monikäyttöinen vihkikaaremme ei ole vain kaunis seremonioissanne 💒, vaan se muuntautuu myös upeaksi kuvaustaustaksi 📸, jota voi käyttää uudelleen tulevissa juhlissa tai perheen tärkeissä hetkissä.

Juhlarekka on enemmän kuin somistevuokraamo; se on liikkuva juhlapalvelu, joka tuo tarvittavat juhlatarvikkeet suoraan sinun luoksesi 🚛. Rekkamme on suunniteltu siten, että asiakkaamme voivat saada kaiken tarvitsemansa yhdestä paikasta, säästäen aikaa ja vaivaa, joka menisi erillisiin hankintoihin, ostoprosesseihin tai jälkimarkkinointiin ✨. Juhlarekka-konseptimme The Deco Van mahdollistaa sen, että voit keskittyä olennaiseen – juhlien suunnitteluun ja nauttimiseen – vuokraa vain juhlarekka ja juhlien tekeminen voi alkaa 🛣️.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme 📈. Uskomme, että pienilläkin valinnoilla on merkitystä, ja juhlien suunnittelussa tämä tarkoittaa uudelleenkäytön ja kierrätyksen suosimista 🔁. Liity meihin matkalla kohti vastuullisempia ja unohtumattomia juhlia 🎉. Juhlarekka The Deco Van – koska jokainen juhla ansaitsee olla yhtä ainutlaatuinen kuin sen juhlijat, mutta ei ympäristön kustannuksella 🌎.

bottom of page