top of page
sagadi kartano, häät, hääsuunnittelu.jpeg
Laura Ryyberg hääsuunnittelija

Visualisti
Laura
​rÜÜberg

 🌟 Nimeni on Laura Rüüberg.

💡 Olen luonteeltani energinen ja helposti inspiroituva. Etsin jatkuvasti uusia ideoita ja projekteja, joissa pääsen toteuttamaan luovuuttani. Ihmisten kanssa kommunikointi on iso, ja erittäin miellyttävä, osa työtäni. Saan työskennellä päivittäin uusien upeiden ihmisten kanssa, joko asiakassuhteiden tai yhteistyön merkeissä.

📚 Rakastan uusien asioiden oppimista ja arvostan jatkuvaa kehittymistä. Tämä näkyy myös koulutustaustassani, johon kuuluvat pianonsoiton opinnot, stilistiikan opinnot sekä mainonnan- ja markkinoinnin opinnot. Lisäksi olen valmistunut visualistiksi.

🎨 Minua on aina kiehtonut luova toiminta ja pidän hyvää organisointia erittäin tärkeänä. ❤️ Omistaudun suurella sydämellä kaikkeen mitä teen ja kiinnitän paljon huomiota yksityiskohtiin.

😊 Olen erittäin iloinen, että asiakkaideni luottamuksen ansiosta voin tehdä joka päivä sitä, mitä rakastan!

Laura Rüüberg

🎉 Olen vilpittömän iloinen, että saavuit kotisivuilleni. Tutustutaan!

Laura Rüüberg

Laura Rüüberg on tapahtumasuunnittelun alalla arvostettu ammattilainen 🌟. Hän on tunnettu asiantuntemuksestaan tapahtumasuunnittelijana, hääsuunnittelijana ja sisustajana 🎉💍🖼️. Luovuuden ja luotettavuuden yhdistäminen jokaisessa projektissa, tarkka silmä yksityiskohtiin ja intohimo tilojen muuntamiseksi unohtumattomiksi kokemuksiksi ovat tuoneet hänelle mainetta 🌈. Lauran sitoutuminen asiakkaidensa visioiden toteuttamiseen ja odotusten ylittämiseen tekevät hänestä halutun asiantuntijan unohtumattomien tapahtumien luomisessa 💖. Unelmahäät tai räätälöity tapahtuma, Lauran innovatiivinen lähestymistapa ja täydellisyyteen pyrkiminen takaavat poikkeuksellisen juhlan ✨.

Laura Ryyberg wedding event certificate_
bottom of page