top of page
hääauto, hääpari,stofckfors

Häät

Unelmahäät alkavat täältä – ammattimaisesti räätälöity hääsuunnittelu, joka tekee erityispäivästäsi unohtumattoman.

juhlien järjestäminen

Kokeneet hääsuunnittelijamme auttavat sinua luomaan juuri sellaiset häät, jotka heijastavat persoonaasi ja rakkaustarinaasi. Kaikki yksityiskohdat, suuresta pienimpään, huolehditaan täydellisesti, jotta voit keskittyä nauttimaan elämäsi onnellisimmasta päivästä.

kukka-asetelmat

Hääkukka-asetelmat ovat paljon enemmän kuin vain koristeita; ne ovat tunnelman luoja, tarinan kertoja ja päivänne visuaalisen ilmeen kulmakivi. Ne eivät ainoastaan tuo kauneutta ja väriä juhlatilaanne, vaan myös heijastavat teidän henkilökohtaista tyyliänne ja rakkautenne ainutlaatuisuutta. Meidän floristimme ovat taitavia luomaan asetelmia, jotka yhdistävät perinteet ja nykyaikaiset trendit, tarjoten henkeäsalpaavia kukkakimppuja, pöytäkoristeita ja vihkikaaren koristeluja. Olipa visiosi sitten hillitty ja minimalistinen tai runsas ja värikäs, räätälöimme hääkukka-asetelmat täydellisesti sopimaan juhlapäivänne teemaan ja tunnelmaan, varmistaen, että kukat puhuvat puolestanne unohtumattomalla tavalla.

Juhlakattaus
Kiitos lämpimästi upeasta juhlien järjestämisestä! Juhlien suunnittelusta toteutukseen saakka kaikki sujui yli odotusten. Ammattitaitoinen tiiminne huolehti jokaisesta yksityiskohdasta, mikä mahdollisti meidän nauttia juhlasta täysin rinnoin ilman huolia. Kiitos, että teitte päivästämme unohtumattoman!

Pirjo, Vantaa

bottom of page